Trav en spännande sport

Trav är något som många väljer att spela på, det är inte ovanligt att man går ihop ett kompisgäng och återkommande spelar på V75 eller annat inom trav. Dagens Dubbel och Vinnare eller Plats är också populära spelformer inom travsporten. V75 är klart den mest spelade och det är där man kan vinna riktigt stora pengar.

Man kan förenkla för sig själv och välja Harry Boy, det kan vara ett sätt att börja sin karriär som spelare inom trav. Att välja ut sina hästar själv är ett hästjobb och det gäller att man vet vad man håller på med. Att bli en vinnare är inget som man bara gör genom att kryssa i några hästar utan det gäller att koll på både hästar, kuskar, väder och travbanor.

Det gäller att läsa på om de som är med i ett lopp och får den kunskap som krävs för att kunna pricka rätt. Det är inte alltid det går som man vill men ju mer tips och råd man får om olika kuskar och hästar så ju mer kan man avgöra om det är värt att kryssa för dom på travtalongen.

Det körs över 8000 lopp varje år i Sverige och närmare 900 tävlingsdagar, det är endast på julafton som det inte är någon travtävling. Den största delen av tävlingar är under sommaren och på hösten men även under våren och vintern så förkommer det tävlingar man kan spela på.