Sportbar och spel

Sportbarer i dess rätta bemärkelse är som vi tidigare skrivit om, en härlig mötesplats att besöka då det vankas något intressant sportevenemang – kombinerat med en bit god mat och något att dricka. Det vi ännu inte nämnt så mycket, är hur du ytterligare kan krydda din vistelse. Vi syftar till spel och tips!

Korrelationen mellan en sportbar och spel, är kanske inte riktigt lika solklar som den mellan sport och spel, men vi vill här ge ett härligt scenario om hur en lördagseftermiddag och kväll i gråa november, kan bli till en lite mer färgstark upplevelse.

Förslagsvis så möts du och dina kamrater upp hemma hos någon av er, kanske för lite försnack och varför inte en lördagspilsner. Med er har ni förslagsvis en färdigstreckad Stryktipskupong. Detta klassiska lördagsnöje som aldrig tycks tappa sin charm, skänker både spänning och lockar fram lite tävlingsinstinkt er vänner emellan. Detta kan man naturligtvis göra till ett återkommande event, och således så kan man bestämma ett slutdatum och då se vem som under den tidsperioden lyckats pricka in flest rätt.
För att bli Stryktipsmästaren i gänget så krävs då givetvis att du lägger ned lite energi på att lära dig hur du ska tippa, med vilka system som passar bäst till vilken rad och så vidare. Att pricka in 13-rätt är en hård nöt att knäcka, men det är inte omöjligt. Om du tar en titt på http://www.svenskaspelare.com/stryktipset, och läser igenom vad som står där, då har du åtminstone kommit ett steg närmare. Man beskriver där rätt utförligt vad du bör tänka på innan du sätter veckans streck.

Efter att ni jämfört era kuponger så är det hög tid att bege er till den lokala sportbaren för att avnjuta det ovanstående, samtidigt som ni med hökögon håller koll på hur resultaten på edra kuponger utkristalliserar sig. Må bäste man eller kvinna vinna!