Sportbarer i Göteborg

En besök till västkusten är alltid trevlig och då måste man boka in ett besök till vackra Göteborg. 

Göteborg har strax över 570 000 innevånare och den femte största staden i Norden. Här hittar du det mesta och du kan så klart njuta av bra sportbarer och sköna hotellrum för natten.

Ett av de populära sportbarerna är O’Learys, en kedja som finns över hela landet. Där kan du äta god pubmat i Boston-anda och titta på matchen på en av flera storbildsskärmar. De serverar chicken wings, nachos med goda såser och så klart de klassiska hamburgarna. De har öl på tapp och du kan även njuta av glas vin eller fira med en smaskig drink. Puben har också en barnmeny och mat anpassade för barn.

Vill du hellre ha en brittisk miljö kan vi rekommendera John Scott’s med murrig inredning. De har öppet alla dagar i veckan och du kan se på deras hemsida vilka matcher som de planerar att visa och vilka tider. De har tre olika pubar runt om i staden varav två i centrum. De är en klassisk ölpub med eget bryggeri och serverar öl i modern tappning.

Om du vill uppleva en inhemsk miljö som känns modern är Burgesson stället för dig. De har en pub i två våningar med modern inredning och stora bildskärmar. De satsar på fotboll och har alltid en ny hamburgare för varje månad. De har två lokaler och öppnade för första gången 2013.

När ölen är sluten, puben har stängt och dina ögonlock börjar sjunka vill du säkert sova i en skön och härlig säng. Vi rekommenderar detta hotell på Avenyn i Göteborg, det håller hög klass och bra priser. Och på morgonen när den krypande baksmällan kommer, kan du gå ned och äta en gigantisk frukost med alla tillbehör. Avsluta med en kaffekopp och några småkakor så är du redo för nästa sportbar!