Spela på odds i baren

I Sverige har vi en väldigt sträng spellagstiftning men tack vare EU som finns det nu stora och lagliga möjligheter online.

Om vi dessutom kopplar ihop detta med det faktum att alla idag har en smartphone och internetuppkoppling med sig dygnet runt så blir vilken sportbar som helst även ditt spelställe.Detta gör det möjligt för dig att tillsammans med dina kompisar gå ut och livebetta under matchen med en öl i handen och barstämning runt omkring dig. Detta gör inte bara matcher mer spännande utan knyter även ihop kompisgänget om ni spelar tillsammans.

Stora sidor som Betsafe har satsat helhjärtat på mobilspel som stödjer nu så gott som alla mobila operativsystem. Det betyder att du kan använda deras sida oavsett om du sitter på en iPhone eller Android-telefon.

Då utbudet av sporter som de ger odds på även är så otroligt stort så är det inte heller omöjligt att nästa match eller tävling som dyker upp på tv’n även det är något som ni kan delta i. På så sätt så kan det verkligen bli en helkväll av det hela.

Även casinospelen går idag att köra i de mobila enheterna. Slotsspel som megafortune, South Park: Reel Chaos och Toki Time samsas sida vid sida med klassiker som roulette och black jack. Även fast dessa spel är extremt roliga så är det kanske inte precis vad man väljer att spela när man är ute med kompisarna och tittar på matchen.