Se matchen tillsammans

Att titta på en fotbollsmatch live på en sportbar är härlig upplevelse, speciellt om man dessutom får chansen att sitta med supporters från favoritlaget och avnjuta spänningen tillsammans. Det dynamiska förloppet tillsammans med en öl i kombination med en bit mat eller snacks är något som är få förunnat.

I Europa finns det en stark tradition av att man träffas ute på puben eller sportbaren. Antingen så träffas man ett gäng vänner eller också går man i egenskap av att man är en supporterskara. Även om det kan vara högljutt i omgivningen är stämningen i regel alltid trevlig och glad. Man ser helt enkelt en match tillsammans för att ha kul och umgås!

Allsvenskan, Premier League och Champions League live

Känslan att få uppleva fotboll live i form av Allsvenskan, engelska Premier League samt Champions League. Gör man det dessutom tillsammans med ett hundratal andra hängivna fotbollsälskare på exempelvis O’Leary’s eller några av de många pubar som idag förstått vikten av att ha bra storbildsskärmar för sina gäster så blir upplevelsen total! Har du tid och pengar så skall du i alla lägen investera i det intima mötet med fotboll. Du kommer aldrig bli besviken och även om ditt favoritlag skulle förlora så kommer du garanterat att ha haft en trevlig kväll.

Vi är trogna laget som ligger varmast om hjärtat

Alla har vi nog ett lag som ligger närmast hjärtat. Är man uppvuxen lokalt i en stad med ett stort (eller litet) fotbollslag slår hjärtat omedelbart för vissa färger. Det finns givetvis olika grader av hängivenhet när det gäller supporterskap. Vissa är närmast besatta av att följa sina laga och reser i egenskap av medlemmar i de olika supporterklubbar som finns för storlagen landet över eller i övriga Europa.

Vår kärlek för favoritklubbar är olika men gemensamt är att vi gärna följer våra älsklingar livet ut – både under bra och dåliga dagar. Vi är ständigt trogna det lag som ligger oss varmast om hjärtat helt enkelt. Roligast är alltid att heja fram våra favoriter tillsammans!