Renovera din restaurang

Oavsett om du driver en sportbar eller annan typ av restaurang så kommer du att behöva renovera. Offentliga lokaler slits oerhört och det kök som arbetas dagligen i måste hålla en hög kvalité för att allt ska bli så bra som man önskar. Ett slitet kök gör det hela svårjobbat och det gäller att man har ett kök som är godkänt efter konstens alla lagar och regler för att kunna använda som ett restaurangkök.

Det ska vara lätt att städa och rengöra köket. När du rivit ut det gamla köket och ska påbörja din renovering så materialvalet något som du ska ta på största allvar. Se till att välja ett kakel som kan vara genomgående i hela köket. Lätt att hålla rent och det kommer att se otroligt snyggt ut. Inne i köket så kanske vitt kakel är att föredra. I andra delar som vätter ut mot restaurangen så kanske det passar bättre med större väggplattor i någon kulör som går igen i själva restaurangdelen.

För själva renoveringen av er restaurang så måste ni ju stänga ner verksamheten. Försök hitta den tid på året då ni har som minst att göra. Inte då det är högsäsong och då ni drar in mest pengar. För att era gäster och ni själva ska trivas så är det ett måste att fixa till så att köket och restaurangen fungerar som ni önskar det. Under den tid som ni har er restaurang stängd så kan ni låta personalen få utbilda sig och förbättra sina kunskaper i restaurangyrket. Kanske ni kan samlas på annan ort, laga mat och skapa nya spännande menyer. Ta in någon utifrån som kan ge er ny inspiration.