Premier League närmar sig sin upplösning

Våren är här och det är nu många fotbollsligor runt om i Europa äntligen ska få sin upplösning. Det är många spännande matcher kvar och de upplevs så klart bäst på plats. Men då många varken har råd eller tid att se matcher utomlands kan ett roligt alternativ vara att gå till en sportbar med vänner eller kanske träffa några nya?

För många svenskar är det Premier League som är den liga man är mest intresserad av. I och med Zlatan Ibrahimovic intåg i England har intresset ökat ytterligare och den roliga, fartfyllda fotbollen som Premier League bjuder på charmar allt fler. Zlatan och hans Manchester United ligger för tillfället på en femte plats men man har bara 5 poäng till lokalrivalen Manchester City som ligger på den åtråvärda fjärde platsen som innebär kval till Champions League.

Suveräna serieledarna i Chelsea ser ut att plocka hem ligatiteln då man sett otroligt stabila ut under säsongen. På andra plats ligger Londonklubben Tottenham som är 7 poäng bakom Chelsea. Tottenhams form har varit väldigt bra på slutet och ser ut som det enda lag som eventuellt skulle kunna grusa Chelseas titeldrömmar.

En av årets stora besvikelser är Arsenal som efter fjolårets andra plats nu parkerar på en sjätte plats. Arsenals form har varit riktigt dålig på sistone och Everton på sjunde platsen är nu bara en poäng bakom. Om detta inte ska bli en helt misslyckad säsong blir det till att Arsene Wenger och hans mannar skärper till sig och börjar vinna igen.

Ett lag som spelat upp sig efter nyår är Liverpool som för tillfället ligger på tredje plats. Men är tre poäng bakom Tottenham men har en match mer spelad.

Som ni märker är det otroligt tätt i toppen på årets Premier League och vi fotbollsfans har väldigt många spännande matcher att se fram emot. Så varför inte leta reda på närmaste sportbar och följ jakten på Premier League-titeln!