Live eller sportbar

Det finns idag ett antal sportbarer i vårt avlånga land där man kan uppleva massor av sport. Både dagtid och på kvällar och helger. Frågan är vad man vill få för typ av upplevelse. Det är en stor skillnad mellan sport live och att se på sport på TV-skärmar.

Live

Helt klart är att se på sport live är en upplevelse som är svår att jämföra med något annat. Oavsett om du har sittplats, ståplats eller sitter i någon loge så får man en känsla av spelet som man inte får när man ser på en skärm. Dagens moderna arenor är också utrustade på ett sätt så de är bekväma och det finns möjligheter att slå sig ner i någon bar i periodvila för något gott i glaset. Det går också att sitta i restaurang och få äta något gott under matchen pågår.

Sportbar

Nu kanske inte alla har möjligheten att se på matcher live och då är sportbarerna ett gott alternativ. Som oftast så kan det visas flera matcher samtidigt något som du inte har möjlighet till om du besöker en arena. Då är det en match som man får fokusera på. På en sportbar så kan det finnas flera sporter att titta på så fler kan vara på plats och få utlopp för sitt sportintresse. Mat och dryck finns nära tillhands och du kan när du helst önskar beställa in något till ditt bord.