De bästa sportbarerna i Stockholm

Stockholms nattliv bjuder på oändligt många val vad gäller ställen att besöka och om du dessutom är sportintresserad kan du skatta dig lycklig för det är staden i Sverige med flest sportbarer med hög kvalité.

På AlltomStockholm får man tips av landets mest kända tv-profiler inom sport vilka barer i huvudstaden man ska besöka. Om man vill få med sig mycket mer än bara sport på köpet så gäller det att ha lite koll för att hamna på ett schysst ställe. Några barer värda att besöka är bland annat O´Learys på Kungholmsgatan som har blivit en klassisk sportbarskedja i Norden. Ett måste för den som vill besöka en enkel plats där öl och sport står i fokus.

Mer av mycket

Hornhuset på Långholmsgatan är en annan sportsbar där det finns många flera storbildsskärmar att välja bland, perfekt för dig som vill kombinera olika typer av matcher på samma tid utan att behöva besöka en annan bar. En trevlig bar med ett ännu trevligare namn är Glenn, där fotboll är nummer ett och som överraskande nog kommer från Göteborg. Mitt i Birkstan så hittar man Birka Sportbar. Förutom klassiska matcher med olika sporter på TV så kan man även bowla och kasta dart på detta ställe,

Hotell nära sportbarerna

För att göra utekvällen ännu mer oförglömlig är ett hett tips att ta in på ett hotell i Stockholm som ligger alldeles intill området man önskar att besöka. Tänk vilken lyx att endast har några få minuter till fots från det att stället stänger fram till en varm säng. Det finns flera prisvärda hotell i Stockholm i närheten av många sportbarer i staden. En är bland annat Elite där du är garanterad en skön avslappning efter massor av hejande och sjungande under din favoritmatch. Eller så kan man pröva på Clarion hotell som också ligger centralt, nära till det mesta och de nämnda sportbarerna.

Valmöjligheterna att se olika sporter

Så det är inte bara maten, ölen eller gemenskapen som står i fokus men även valmöjligheterna om att kunna se på olika sporter samtidigt, med andra ord är frågan om en bar har flera storbildsskärmar eller ej. Beroende på vad du själv är ute efter finns det många schyssta sportbarer att besöka och dessutom prisvärda hotell, allt för att din utekväll i Stockholm ska bli en av de bästa på länge och förhoppningsvis vinner just ditt lag.