Dags att gå ut på lokal

Alla har vi olika sätt att roa oss på. Vissa har hellre gäster hemma medans andra gärna vill gå ut på lokal för att äta en god bit mat och ha lite skoj. Sportbarerna är ett ypperligt tillfälle att få del av både mat, dryck och sport. Det kanske är någon speciell match som ni vill se på i samband med en middag.

Att klä upp sig lite extra

Som alltid då man ska ge sig ut i vimlet så vill man klä upp sig lite extra. Har man en sportig stil så kanske någon sportigt outfit kan passa till en kväll på en sportbar. Det finns mycket snyggt att hitta hos bland annat Sportamore och den damavdelning de har för kläder. Förutom bodies och jumpsuites och andra träningskläder så finns det även kjolar och klänningar som kan passa mycket väl för en kväll på stan. Självklart så kan en del plagg vara anpassade för någon sport som tennis exempelvis.

Få till en snygg make-up

Sminka sig innan man går ut är viktigt för en del. Se till så att allt finns hemma som gör att du kan få till en bra och enkel men snygg make-up. Som alltid så är det upp till var och en hur pass mycket make-up man vill lägga. Du vet säkert hur du vill ha det och om du inte har så mycket koll så kan detta tips på Youtube ge dig bra grund att börja med. Vill man ha en naturlig look så kan tipset från TV4 vara en bra början för dig. Allt eftersom du får till snitsen med att lägga egen make-up så kan du experimentera mer.